Toyota Yaris

1.5 Hybrid Active slechts 19601 km!!

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Yaris

Onderscheidende opties van deze Toyota Yaris

• Buitenspiegels verwarmbaar
  • Grootlichtassistent

• Audio installatie
  • USB audio ingang

• Airco (automatisch)
  • Hoofdsteunen actief
  • Lederen versnellingspook

• Autonomous Emergency Braking
  • bots waarschuwing systeem

Bij het ontwerpen van de Toyota Yaris stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2019 en komt van de eerste eigenaar. Zijn pittige prestaties dankt deze Toyota aan zijn compacte en zuinige motor. In deze Toyota profiteert u onder andere ook van: actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank. Onderweg kunt u veilig genieten van het audio-installatiesysteem. Want in deze Toyota bedient u het vanaf het stuurwiel. Via de usb-aansluiting speelt deze auto uw muziek af via de luidsprekers. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. De regensensor in de voorruit schakelt de ruitenwissers automatisch in en uit. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Zoals u mag verwachten van deze Toyota Yaris is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze Toyota te reserveren.

• tot 30 januari 2023

Deze Toyota Yaris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700