Toyota Yaris

1.5 Hybrid Active slechts 12677 km!!

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Yaris

Onderscheidende opties van deze Toyota Yaris

• Buitenspiegels verwarmbaar
  • Grootlichtassistent

• Audio installatie
  • USB audio ingang

• Airco (automatisch)
  • Hoofdsteunen actief
  • Lederen versnellingspook

• Autonomous Emergency Braking
  • bots waarschuwing systeem

Hatchbacks zoals deze Toyota Yaris bieden het allemaal: een ruim interieur, fijne rijeigenschappen en comfortabel weggedrag. Deze dealeronderhouden Yaris is uit 2018 en heeft 12677 kilometer op de teller. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De motor is zuinig maar pittig, en maakt een vlotte rijstijl mogelijk. Verder is de Toyota uitgerust met: actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank. Onderweg geniet u van de kwaliteit van het audio-installatiesysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. De regensensor schakelt automatisch de ruitenwissers in bij regenval. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen versnellingspook, verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Deze Toyota biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Bij de veiligheidssystemen van deze Toyota hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

• tot 28 november 2022

Deze Toyota Yaris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700