Toyota Yaris

• Lederen versnellingspook

• Autonomous Emergency Braking
  • bots waarschuwing systeem

Niet voor niets is de hatchback de meest populaire carrosserievorm in West Europa. Deze dealeronderhouden Toyota Yaris bijvoorbeeld, is tegelijk ruim, praktisch en economisch. Hij is van het bouwjaar 2018 en heeft een tellerstand van 13413 kilometer. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De compacte maar pittige motor heeft een bescheiden dorst maar levert prima prestaties. U wordt in deze auto ook getrakteerd op actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank. Tijdens de rit bedient u het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. De automatische ruitenwissers schakelen zichzelf automatisch in en uit en houden de voorruit schoon. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Deze auto is voorzien van lederen versnellingspook, verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Deze Toyota is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?

• tot 7 december 2022

Deze Toyota Yaris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700