Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Yaris

1.5 Full Hybrid Dynamic

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Yaris

Onderscheidende opties van deze Toyota Yaris

• Buitenspiegels verwarmbaar
  • Chroom delen exterieur
  • Sportonderstel

• Audio installatie premium

• Boordcomputer
  • Lederen/stof bekleding
  • Elektrische ramen achter
  • Lederen stuurwiel en versnellingspook

Wereldwijd worden de Japanse automerken geprezen om hun baanbrekende ontwerpen en het hoge kwaliteitsniveau van hun auto’s. Dat is ook te merken aan deze Toyota Yaris uit 2013 die 39432 kilometer heeft gelopen. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakspoiler, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin. Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het premium audiosysteem gaat met knoppen op het stuur. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. In deze Toyota kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Toyota Yaris samen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Toyota Yaris. Bel of mail ons nu voor een afspraak.

• tot 25 oktober 2021

Deze Toyota Yaris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar