Toyota Yaris

• Boordcomputer
  • Lederen stuurwiel en versnellingspook
  • Lederen/stof bekleding

Uw nieuwe auto staat klaar voor vertrek. Stap gerust in, deze Toyota Yaris heeft 92326 kilometer gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2012 en komt van de eerste eigenaar. Hij rijdt lekker, deze Toyota. Pittig ook, met dank aan de compacte en zuinige motor. Een milieuvriendelijke optie is het start-stopsysteem. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Het high performance audiosysteem produceert krachtige bassen en heldere hoge tonen. Met een druk op de knop verandert u het volume of het zenderstation met de audiobediening op het stuurwiel. Via de usb-aansluiting speelt deze auto uw muziek af via de luidsprekers. Ook is de auto voorzien van electronic climate control. Afstand schatten bij het achteruitrijden? Niet nodig. U weet het precies, dankzij de achteruitrijcamera. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Toyota met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Toyota Yaris samen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

• tot 12 juli 2021

Deze Toyota Yaris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700