Toyota Yaris

• Chroom delen exterieur

• Boordcomputer
  • Lederen stuurwiel en versnellingspook

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze dealeronderhouden Toyota Yaris heeft 47832 kilometer gelopen, hij is van het bouwjaar 2013. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. U bedient het full map navigatiesysteem en het audiosysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. De Toyota is standaard voorzien van: verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Zoals u mag verwachten van deze Toyota Yaris is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.

Deze Toyota Yaris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700