Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Yaris

1.5 Full Hybrid Aspiration met navigatie

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Yaris

Onderscheidende opties van deze Toyota Yaris

• Buitenspiegels verwarmbaar
  • Chroom delen exterieur

• Boordcomputer
  • Lederen stuurwiel en versnellingspook

Bij de bouw van de Toyota Yaris wordt niets aan het toeval overgelaten. Vandaar dat hier een auto staat die in optimale conditie verkeert. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Bij de uitrusting van deze Toyota horen onder meer metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Tijdens de rit bedient u het audiosysteem en het full map navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Ook is de Toyota uitgerust met: lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Toyota Yaris samen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Bent u nieuwsgierig naar deze Toyota Yaris? Laat het ons dan snel weten.

Bent u nieuwsgierig naar deze Toyota Yaris? Laat het ons dan snel weten.

• tot 21 maart 2022

Deze Toyota Yaris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar