Toyota Yaris

• Chroom delen exterieur

• Boordcomputer
  • Lederen stuurwiel en versnellingspook

Hij zorgt voor een ontspannen rijervaring, deze Toyota Yaris Het is een dealeronderhouden auto uit 2014, op de teller staat een kilometerstand van 121843. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Verder is de Toyota uitgerust met: metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. U bedient het navigatiesysteem en het audiosysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Ook lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto. In de Toyota Yaris heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?

BOVAG Afleverbeurt

De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).

BOVAG 40-puntencheck

• tot 25 juli 2020

Deze Toyota Yaris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700