Toyota Yaris

• USB audio ingang

• Boordcomputer
  • Lederen stuurwiel en versnellingspook

Innovatief design, doordachte techniek en een hoog kwaliteitsniveau zijn typische kenmerken van de Japanse automerken. Dat is te merken aan deze Toyota Yaris, een auto uit 2013 die 85175 kilometer heeft gelopen. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Bij de uitrusting van deze Toyota horen onder meer metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. Geniet eindeloos van uw eigen muziekvoorraad met de aanwezige usb-aansluiting. Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Tevens is deze Toyota Yaris voorzien van een fietsendragerbeugel ( een soort trekhaak) speciaal voor uw fietsendrager. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. De Toyota Yaris is grondig geinspecteerd en wordt geleverd met tellerrapport van Nationale Autopas. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

• tot 15 november 2020

Deze Toyota Yaris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700