Toyota Yaris

Onderscheidende opties van deze Toyota Yaris

• Boordcomputer
  • Achterbank verstelbaar

Bij het ontwerpen van de Toyota Yaris stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze Yaris is van het bouwjaar 2011. Hebt u een vlotte rijstijl? Dan is deze Toyota met zijn zuinige maar pittige motor geknipt voor u. Het start-stopsysteem schakelt de motor automatisch uit wanneer u stil staat. Dit bespaart brandstof en vermindert de emissies. Tot de uitrusting van deze Toyota behoren ook elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en verstelbare achterbank. De Toyota is standaard voorzien van: verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. In de Toyota Yaris heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op.

Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op.

Deze Toyota Yaris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700