Toyota Yaris

• 6-versnellingen

Onderscheidende opties van deze Toyota Yaris

• Achterbank verstelbaar

Met deze Toyota Yaris kunt u weer jaren vooruit. De kilometerstand is 72285 en de onderhoudsgeschiedenis is bekend. Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2009 en komt van de eerste eigenaar. Hebt u een vlotte rijstijl? Dan is deze Toyota met zijn zuinige maar pittige motor geknipt voor u. Ook metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en verstelbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto. In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. De Toyota is standaard voorzien van: verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. In de Toyota Yaris heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Om deze Toyota echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

Deze Toyota Yaris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700