Toyota Yaris

Onderscheidende opties van deze Toyota Yaris

• Lederen stuurwiel en versnellingspook
  • Achterbank verstelbaar

Toonaangevende techniek en een hoge mate van degelijkheid, dat zijn enkele van de eigenschappen van Japanse auto’s. Dat ziet u terug in deze Toyota Yaris van het bouwjaar 2009, die op de teller 84919 kilometer heeft staan. Met deze Toyota is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Verder is de Toyota uitgerust met: metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en verstelbare achterbank. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. airconditioning koelt het interieur zodat u altijd ontspannen op uw bestemming aankomt. Ook lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Toyota Yaris samen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Toyota, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Deze Toyota Yaris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700