Toyota Yaris

Onderscheidende opties van deze Toyota Yaris

• Boordcomputer

BOVAG Afleverbeurt

De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).

BOVAG 40-puntencheck

Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof.Kijk op www.otonijkerk.nl, www.toyota-nijkerk.nl of www.toyota-harderwijk.nl voor de meest uitgebreide informatie, foto's en film van uw favoriete Toyota!Oto Nijkerk B.V. is sinds 1988 uw betrouwbare partner in mobiliteit en Bovag gecertificeerd 'Erkend Duurzaam' autobedrijf. Wij informeren u ook graag over onze aantrekkelijke financierings-, lease- en verzekeringtarieven.Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is inclusief ons basis afleverpakket: tenaamstellingskosten en leges, geldige APK, afleverinspectie, wassen exterieur en stofzuigen interieur en gecontroleerde kilometerstand (NAP)

• tot 13 november 2019

Deze Toyota Yaris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700