Toyota Yaris

Onderscheidende opties van deze Toyota Yaris

• Lederen stuurwiel en versnellingspook
  • Boordcomputer

Doordachte techniek en intelligente systemen zijn pas waardevol wanneer ze een functie hebben. Meer dan wie ook hebben de Japanse autofabrikanten dit door, en dat merk je ook aan deze Toyota Yaris. Deze auto uit 2015 heeft een tellerstand van 87056 kilometer. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Zijn pittige prestaties dankt deze Toyota aan zijn compacte en zuinige motor. Ook metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin zijn aan boord. Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem en het full map navigatiesysteem via knoppen op het stuur. Met de aanwezige airconditioning bepaalt u zelf het binnenklimaat. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Extra opties op deze auto zijn: lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.

• tot 3 februari 2021

Deze Toyota Yaris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700