Toyota Yaris

1.3 VVT-i Executive automaat !!

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Yaris

Onderscheidende opties van deze Toyota Yaris

• Buitenspiegels verwarmbaar
  • Chroom delen exterieur

• Audio installatie premium

• Boordcomputer
  • Lederen/stof bekleding
  • Elektrische ramen achter
  • Lederen stuurwiel en versnellingspook

• Schakelmogelijkheid aan stuurwiel

Kilometer na kilometer ervaart u de kwaliteit van deze Toyota Yaris. Hij is uit 2011 en heeft 58719 kilometer gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Minder brandstofverbruik en minder uitstoot. Het start-stopsysteem zorgt ervoor dat de motor uitschakelt terwijl u stil staat. Ook 15 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin zijn aan boord. U kunt uw ogen op de weg houden, want het premium audiosysteem en het full map navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Extra opties op deze auto zijn: sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel, trekhaak en parkeersensors achter. Zoals u mag verwachten van deze Toyota Yaris is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?

BOVAG Afleverbeurt

De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).

BOVAG 40-puntencheck

Deze Toyota Yaris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700