Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Yaris

1.3 VVT-i Aspiration Plus automaat en panoramadak

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Yaris

• B-label

Onderscheidende opties van deze Toyota Yaris

• Buitenspiegels verwarmbaar
  • Chroom delen exterieur

• Boordcomputer
  • Lederen stuurwiel en versnellingspook

• Schakelmogelijkheid aan stuurwiel

Innovatief design, doordachte techniek en een hoog kwaliteitsniveau zijn typische kenmerken van de Japanse automerken. Dat is te merken aan deze Toyota Yaris, een auto uit 2012 die 55060 kilometer heeft gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Met deze auto is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. De start-stop functie vermindert het brandstofverbruik door de motor uit te schakelen terwijl u stilstaat. In deze Toyota profiteert u onder andere ook van: metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin. Met de audiobediening op het stuur bedient u het audiosysteem zonder uw ogen van de weg te halen. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Als het regent, schakelt de regensensor volautomatisch de ruitenwissers in. Deze auto is voorzien van sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

• tot 24 januari 2021

Deze Toyota Yaris heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar