Toyota Yaris

• 998 cc

Onderscheidende opties van deze Toyota Yaris

• Achterbank verstelbaar

Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort. Deze dealeronderhouden Toyota Yaris van het bouwjaar 2010 heeft 98147 kilometer op de teller staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Met deze auto is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Natuurlijk behoren metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en verstelbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto. Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Toyota Yaris. Bel of mail ons nu voor een afspraak.

Deze Toyota Yaris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700