Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Yaris

1.0 VVT-i Aspiration met navigatie

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Yaris

• Handgeschakeld
  • Aantal versnellingen:
  • 5-versnellingen
  • 998 cc

Onderscheidende opties van deze Toyota Yaris

• Buitenspiegels verwarmbaar

• Boordcomputer
  • Lederen stuurwiel en versnellingspook

Bij het ontwerpen van de Toyota Yaris stonden comfort en praktische bruikbaarheid centraal. De kilometerstand bedraagt slechts 35441 kilometer. De auto is van bouwjaar 2014. De motor is zuinig maar pittig, en maakt een vlotte rijstijl mogelijk. Tot de uitrusting behoren ook metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting. In deze Yaris vindt u schakelaars op het stuur om het audiosysteem te bedienen en het full map navigatiesysteem. Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Natuurlijk behoren lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. De kwaliteit van deze auto is wat u van een Toyota mag verwachten. Daarom wordt hij geleverd met Bovag Garantie en tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

• tot 6 december 2020

Deze Toyota Yaris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

• Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar