Toyota Yaris

• USB audio ingang

• Boordcomputer
  • Lederen stuurwiel en versnellingspook

Toonaangevende techniek en een hoge mate van degelijkheid, dat zijn enkele van de eigenschappen van Japanse auto's. Dat ziet u terug in deze Toyota Yaris van het bouwjaar 2015, die op de teller 42933 kilometer heeft staan. Hij rijdt lekker, deze Toyota. Pittig ook, met dank aan de compacte en zuinige motor. Natuurlijk behoren metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting ook tot de uitrusting van deze complete auto. Terwijl het full map navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Via de usb-aansluiting speelt u uw favoriete muziek rechtstreeks van een usb-stick af via de autoradio. Het spreekt voor zich dat u in deze auto ook airconditioning aantreft. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Extra opties op deze auto zijn: verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

• tot 9 oktober 2021

Deze Toyota Yaris heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Yaris staat bij

Interesse in deze Toyota Yaris? Bel: 033-2453700