Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Verso

1.8 VVT-i Sol 7p. automaat met trekhaak en lm velgen.

Interesse in deze Toyota Verso? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Verso

• Aantal versnellingen:
  • 5-versnellingen

• D-label

Onderscheidende opties van deze Toyota Verso

• Aluminium interieur afwerking
  • Boordcomputer
  • Buitentemperatuurmeter
  • Elektrische ramen achter
  • Lederen stuurwiel en versnellingspook
  • Voorstoelen in hoogte verstelbaar

Volop ruimte voor uw gezin in deze dealeronderhouden Toyota Verso. Hij is uit 2008 en er staat 112687 kilometer op de teller. Verder is de Toyota uitgerust met: metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin. U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. En deze auto heeft ook lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter als standaard uitrusting. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Deze auto leveren wij met Bovag Garantie en met een tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?

• tot 12 januari 2021

Deze Toyota Verso heeft 6 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Verso staat bij

Interesse in deze Toyota Verso? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar