Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Verso

1.8 VVT-i Luna

Interesse in deze Toyota Verso? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Verso

• Handgeschakeld
  • Aantal versnellingen:
  • 5-versnellingen

• D-label

Onderscheidende opties van deze Toyota Verso

• Buitenspiegels verwarmbaar

• Aluminium interieur afwerking
  • Buitentemperatuurmeter
  • Lederen stuurwiel en versnellingspook
  • Boordcomputer
  • Elektrische ramen achter
  • Voorstoelen in hoogte verstelbaar

Alle technologie in de Toyota Verso is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Lederen bekleding is een smaakvolle en comfortverhogende optie. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto. De bediening van het audiosysteem gebeurt met knoppen op het stuur. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Ook is de Toyota uitgerust met: lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.

U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.

• tot 28 april 2020

Deze Toyota Verso heeft 6 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Aanwezig
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Verso staat bij

Interesse in deze Toyota Verso? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar