Toyota Verso

• Boordcomputer
  • Elektrische ramen achter
  • Lederen bekleding

Alle technologie in de Toyota Verso is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Lederen bekleding is een smaakvolle en comfortverhogende optie. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto. De bediening van het audiosysteem gebeurt met knoppen op het stuur. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Ook is de Toyota uitgerust met: lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.

U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.

Deze Toyota Verso heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Verso staat bij

Interesse in deze Toyota Verso? Bel: 033-2453700