Toyota Verso

• Boordcomputer
  • Lederen stuurwiel en versnellingspook
  • Voorstoelen verwarmd

Behalve een markant design biedt de Toyota Verso ook uitstekende rijkwaliteiten en zeer veel ruimte. Deze dealeronderhouden Verso is nieuw in Nederland geleverd in 2013 en heeft 76725 kilometer gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. Tot de uitrusting van deze Toyota behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, trekhaak en armsteun voorin. Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem en het full map navigatiesysteem. Want in deze Toyota bedient u ze vanaf het stuurwiel. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

• tot 10 juli 2021

Deze Toyota Verso heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Verso staat bij

Interesse in deze Toyota Verso? Bel: 033-2453700