Toyota Verso

• Hoofdsteunen actief
  • Boordcomputer
  • Lederen stuurwiel en versnellingspook

Deze dealeronderhouden Toyota Verso biedt volop ruimte en praktische mogelijkheden. De auto is van het bouwjaar 2013 en is van de eerste eigenaar. Het interieur baadt in een zee van licht met het elektrische bediende glazen panoramadak. Het interieur lijkt groter en ruimtelijker dankzij het glazen panoramadak. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter en elektrisch inklapbare buitenspiegels. U bedient het full map navigatiesysteem en het audiosysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Ook is de Toyota uitgerust met: verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Toyota, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

• tot 2 april 2021

Deze Toyota Verso heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Verso staat bij

Interesse in deze Toyota Verso? Bel: 033-2453700