Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Verso

1.8 VVT-i Business 7persoons met trekhaak

Interesse in deze Toyota Verso? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Verso

• Handgeschakeld

• C-label

Onderscheidende opties van deze Toyota Verso

• Getint warmtewerend glas

• Boordcomputer
  • Lederen stuurwiel en versnellingspook
  • Elektrische ramen achter
  • Hoofdsteunen actief

Plaats voor zeven personen of genoeg plek voor uw aankopen bij de bouwmarkt, de veelzijdige Toyota Verso biedt het allemaal. Dit ruimtewonder is van het bouwjaar 2013 en heeft 99891 kilometer op de teller staan. Voor extra lichtinval en een frisse luchtstroom zorgt het elektrisch bediende panoramadak. Tot de voorzieningen van deze auto behoren warmtewerend glas, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin. Terwijl het full map navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.

• tot 8 maart 2021

Deze Toyota Verso heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Aanwezig
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Verso staat bij

Interesse in deze Toyota Verso? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar