Toyota Verso

1.8 VVT-i Aspiration Limited 7 persoons automaat !!

Interesse in deze Toyota Verso? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Verso

• E-label

Onderscheidende opties van deze Toyota Verso

• Grootlichtassistent

• Audio installatie
  • USB audio ingang

• Achterstoelen verschuifbaar
  • Elektrische ramen achter
  • Hoofdsteunen actief
  • Boordcomputer
  • Lederen stuurwiel en versnellingspook

Behalve een markant design biedt de Toyota Verso ook uitstekende rijkwaliteiten en zeer veel ruimte. Deze dealeronderhouden Verso is uit 2017 en heeft 51515 kilometer gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en verschuifbare achterbank. Het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem bedient u veilig met knoppen op het stuur. Via de usb-aansluiting speelt deze auto uw muziek af via de luidsprekers. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. De elektronische systemen in deze Toyota helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Deze Toyota biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Wanneer u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?

• tot 23 februari 2021

Deze Toyota Verso heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Verso staat bij

Interesse in deze Toyota Verso? Bel: 033-2453700