Toyota Verso

• Getint warmtewerend glas

• Elektrische ramen achter
  • Lederen stuurwiel en versnellingspook

Met een auto als deze Toyota Verso komt u absoluut goed voor de dag. Deze auto uit 2010 heeft 66328 kilometer gereden. Bij de uitrusting van deze Toyota horen onder meer warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels. Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem en het navigatiesysteem. Want in deze Toyota bedient u ze vanaf het stuurwiel. Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Met lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Deze auto wordt grondig geïnspecteerd en wordt geleverd met tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

• tot 21 augustus 2020

Deze Toyota Verso heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Verso staat bij

Interesse in deze Toyota Verso? Bel: 033-2453700