Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Verso

1.8 VVT-i Aspiration 7p. automaat met navigatie, trekhaak en lm velgen

Interesse in deze Toyota Verso? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Verso

• C-label

Onderscheidende opties van deze Toyota Verso

• Getint warmtewerend glas

• Elektrische ramen achter
  • Lederen stuurwiel en versnellingspook

Het doordachte ontwerp van de Toyota Verso maakt hem tot een comfortabele en veelzijdige auto voor het hele gezin. Dit dealeronderhouden exemplaar heeft 133240 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2010. Tot de voorzieningen van deze auto behoren warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels. Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het audiosysteem en het navigatiesysteem. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?

• tot 5 juni 2020

Deze Toyota Verso heeft 6 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Verso staat bij

Interesse in deze Toyota Verso? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar