Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Verso-S

1.3 VVT-i Trend met cruise controle en trekhaak

Interesse in deze Toyota Verso-S? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Verso-S

• Handgeschakeld
  • Aantal versnellingen:
  • 6-versnellingen

• C-label

Onderscheidende opties van deze Toyota Verso-S

• Armsteun achter
  • Boordcomputer
  • Bumpers in carrosseriekleur
  • Dakspoiler
  • Hoofdsteunen actief
  • Lederen versnellingspook
  • Panoramadak

Met de Toyota Verso-S is heel veel mogelijk. Een vakantie met het hele gezin, die nieuwe kast ophalen bij Ikea of gezellig met zijn vijven een dagje erop uit. Dit dealeronderhouden exemplaar is uit 2014 en heeft 42064 kilometer op de teller. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, trekhaak, cruise controle en armsteun voorin. Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem via knoppen op het stuur. De auto is ook uitgevoerd met electronic climate control. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. De uitrusting van deze Toyota is met lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

• tot 6 september 2020

Deze Toyota Verso-S heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Verso-S staat bij

Interesse in deze Toyota Verso-S? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar