Toyota Verso-S

Over deze Toyota Verso-S

Onderscheidende opties van deze Toyota Verso-S

• Panoramadak

• Afst. bed. voor centr. deurvergr.
  • Dakspoiler
  • Bumpers in carrosseriekleur

• Boordcomputer
  • Elektrische ramen achter
  • Hoofdsteunen actief

Bij stadsritten of op de lange afstand, deze Toyota Verso-S biedt u ruimte, comfort en uitstekende rijeigenschappen. Het praktische en flexibele interieur biedt bovendien volop comfort voor alle inzittenden. Door het glazen panorama dak heeft u een weidse zichthoek en geniet u van licht en een gevoel van ruimte. Het start-stopsysteem laat de motor afslaan terwijl u stil staat. Deze functie bespaart brandstof en verminderd de uitstoot. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank. Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. De auto is ook uitgevoerd met electronic climate control. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. De regensensor schakelt automatisch de ruitenwissers in bij regenval. Deze auto is voorzien van automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. In de Toyota Verso-S heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Interesse in deze Toyota Verso-s? Bel ons en maak een afspraak voor een proefrit.

• tot 18 april 2021

Deze Toyota Verso-S heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Verso-S staat bij

Interesse in deze Toyota Verso-S? Bel: 033-2453700