Toyota Verso-S

• Armsteun achter
  • Hoofdsteunen actief
  • Lederen versnellingspook

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Toyota Verso-S. Het is een auto van het bouwjaar 2013. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Bij de uitrusting van deze Toyota horen onder meer dakspoiler, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank. U bedient het audiosysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. De uitrusting van deze auto is met lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet. Zoals u mag verwachten van deze Toyota Verso-S is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.

• tot 15 november 2021

Deze Toyota Verso-S heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Verso-S staat bij

Interesse in deze Toyota Verso-S? Bel: 033-2453700