Toyota Verso-S

• Hoofdsteunen actief
  • Lederen versnellingspook
  • Armsteun achter

Vijf deuren bieden ruim toegang tot deze riante gezinsauto, deze dealeronderhouden Toyota Verso-S is in 2013 nieuw geleverd in Nederland en heeft 76503 kilometer op de teller staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Tot de voorzieningen van deze auto behoren dakspoiler, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin. Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audiosysteem en het navigatiesysteem. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. De uitrusting van deze auto is met lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, trekhaak en full map navigatiesysteem behoorlijk compleet. Zoals u mag verwachten van deze Toyota Verso-S is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?

• tot 8 augustus 2021

Deze Toyota Verso-S heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota Verso-S staat bij

Interesse in deze Toyota Verso-S? Bel: 033-2453700