Toyota RAV4

• Lendesteunen (verstelbaar)
  • Voorstoelen verwarmd
  • Lederen/alcantara bekleding

Het doordachte ontwerp van de Toyota RAV4 maakt hem tot een comfortabele en veelzijdige auto voor het hele gezin. Dit exemplaar heeft 54760 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2016. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Er is stoelverwarming aanwezig in deze auto. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, half leder en half alcantara bekleding, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting horen tot de voorzieningen op deze auto. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde dab-ontvanger. Selecteer uw reisbestemming en het full map navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. In deze Toyota kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. In de Toyota RAV4 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.

Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.

Deze Toyota RAV4 heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota RAV4 staat bij

Interesse in deze Toyota RAV4? Bel: 033-2453700