Toyota RAV4

• Lederen stuurwiel en versnellingspook
  • Lendesteunen (verstelbaar)
  • Lederen/alcantara bekleding

Het is een praktische avonturier, deze Toyota RAV4, een auto die in alle situaties zijn mannetje staat. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Ervaar de weldadige warmte van de inschakelbare stoelverwarming. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, half leder en half alcantara bekleding, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde dab-ontvanger. Selecteer uw reisbestemming en het full map navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Toyota is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Toyota RAV4 samen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.

Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.

Deze Toyota RAV4 heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota RAV4 staat bij

Interesse in deze Toyota RAV4? Bel: 033-2453700