Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota RAV4

2.5 Hybrid First Edition

Bekijk alle onderscheidende opties

Interesse in deze Toyota RAV4? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota RAV4

Onderscheidende opties van deze Toyota RAV4

• LED koplampen

• Audio installatie

• Lederen bekleding
  • Lederen stuurwiel en versnellingspook

Het doordachte ontwerp van de Toyota RAV4 maakt hem tot een comfortabele en veelzijdige auto voor het hele gezin. Dit exemplaar heeft 84036 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2016. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De auto is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, treeplanken, dakrails, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin. Met de dab-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Selecteer uw reisbestemming en het full map navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Achter het stuur van deze Toyota bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Zoals u mag verwachten van deze Toyota RAV4 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze Toyota. Belt u ons snel?

• tot 12 september 2020

Deze Toyota RAV4 heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Aanwezig
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota RAV4 staat bij

Interesse in deze Toyota RAV4? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar