Toyota RAV4

• Lederen stuurwiel en versnellingspook
  • Bagagedek

• Aanhanger assistent

Bij het ontwerpen van de Toyota RAV4 stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, trailer assistent, led-achterlichten, pearl metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Deze Toyota is voorzien van knoppen op het stuur om het full map navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem te bedienen. In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om gemakkelijk en schadevrij in te parkeren. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en bagage afdekhoes. In de Toyota RAV4 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Actieve dodehoekdetectie geeft een waarschuwingssignaal wanneer een ander voertuig in uw dode hoek rijdt. Dit verkleint de kans op een aanrijding. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?

Deze Toyota RAV4 heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota RAV4 staat bij

Interesse in deze Toyota RAV4? Bel: 033-2453700