Toyota RAV4

• Bagagedek
  • Lendesteunen (verstelbaar)
  • Voorstoelen verwarmd

Een keurige auto, dat is deze Toyota RAV4, die 71566 kilometer heeft gelopen. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Er is stoelverwarming aanwezig in deze auto. Bij de uitrusting van deze Toyota horen onder meer aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Gemakkelijk en veilig is bediening voor het high performance audiosysteem met knoppen op het stuur. Via de usb-aansluiting speelt u uw favoriete muziek rechtstreeks van een usb-stick af via de autoradio. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Toyota is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Aan boord van deze Toyota houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Als u nieuwsgierig bent naar deze Toyota RAV4, neem dan snel contact met ons op.

Deze Toyota RAV4 heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota RAV4 staat bij

Interesse in deze Toyota RAV4? Bel: 033-2453700