Toyota RAV4

• Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Rijstrooksensor met correctie
  • Uitparkeer waarschuwing

Zijn dynamische uiterlijk maakt al direct duidelijk wat voor rijervaring u van deze Toyota RAV4 mag verwachten: pure sportiviteit. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 18 inch lichtmetalen velgen, trailer assistent, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Het audio-installatiesysteem met dab-ontvangst en het full map navigatiesysteem bedient u veilig met knoppen op het stuurwiel of met gesproken commando's. Muziek vanaf uw telefoon draadloos afspelen via de autoradio? Met connected drive services heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand. Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Toyota is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Adaptive cruise control zorgt intussen dat u op veilige afstand van uw voorligger blijft en de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Met sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel en bagage afdekhoes is deze auto helemaal compleet. De auto is voorzien van een trekhaak met 13 polige jäger stekker en is een uitstekende caravantrekker. Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, bent u steeds veilig onderweg. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.

• tot 28 juni 2023

Deze Toyota RAV4 heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota RAV4 staat bij

Interesse in deze Toyota RAV4? Bel: 033-2453700