Toyota RAV4

• Rijstrooksensor met correctie
  • bots waarschuwing systeem
  • keyless start

Dit is dan de nieuwe Toyota RAV4 All Wheel Drive. Nu net binnen. Doordachte techniek en intelligente systemen zijn pas waardevol wanneer ze een functie hebben. Meer dan wie ook hebben de Japanse autofabrikanten dit door, en dat merk je ook aan deze Toyota RAV4. Deze auto uit 2019 heeft een tellerstand van 836 kilometer. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Natuurlijk behoren 18 inch lichtmetalen velgen, trailer assistent, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto. U kunt het audio-installatiesysteem met dab-ontvangst en het full map navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur of zelf met uw stem. Connected drive services maakt het mogelijk om muziek draadloos af te spelen. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. De adaptive cruise control helpt u tijdens elke rit om afstand te houden van uw voorliggers. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. De Toyota is standaard voorzien van: sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel en bagage afdekhoes. In de Toyota RAV4 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, bent u steeds veilig onderweg. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.

BOVAG Afleverbeurt

De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).

BOVAG 40-puntencheck

Dit is dan de nieuwe Toyota RAV4 All Wheel Drive. Nu net binnen.

Deze Toyota RAV4 heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota RAV4 staat bij

Interesse in deze Toyota RAV4? Bel: 033-2453700