Toyota RAV4

• Lederen stuurwiel en versnellingspook
  • Bagagedek

• Aanhanger assistent

Het doordachte ontwerp van de Toyota TOYOTA RAV4 2.5 Hybrid AWD maakt hem tot een comfortabele en veelzijdige auto voor het hele gezin. Dit exemplaar heeft 81914 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2016. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, getint glas, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting. Harder en zachter met een druk op de knop: de audiobediening op het stuurwiel maakt het mogelijk. Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Via de usb-aansluiting speelt u uw favoriete muziek rechtstreeks van een usb-stick af via de autoradio. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Met de parkeerhulp met achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. De regensensor activeert automatisch de ruitenwissers als het regent of sneeuwt. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel?

Deze Toyota RAV4 heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota RAV4 staat bij

Interesse in deze Toyota RAV4? Bel: 033-2453700