Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota RAV4

2.0 VVTi X-Style met trekhaak

Interesse in deze Toyota RAV4? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota RAV4

• Handgeschakeld
  • Aantal versnellingen:
  • 5-versnellingen

• E-label

Onderscheidende opties van deze Toyota RAV4

• Achterruitverwarming
  • Bumpers in carrosseriekleur

• Voorstoelen in hoogte verstelbaar
  • Armsteun achter
  • Buitentemperatuurmeter
  • Lederen versnellingspook
  • Voorstoelen verwarmd

Het is een auto die er nog jaren tegenaan kan, deze Toyota. De onderhoudsgeschiedenis is bekend, de kilometerteller staat op 129193. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. De lederen bekleding benadrukt de luxe uitstraling van deze auto. Er is een rijke uitrusting aanwezig in deze auto, waar onder meer ook stoelverwarming bij hoort. Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin. U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem en het full map navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen versnellingspook, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Toyota RAV4 samen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.

• tot 5 mei 2020

Deze Toyota RAV4 heeft 6 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota RAV4 staat bij

Interesse in deze Toyota RAV4? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar