Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota RAV4

2.0 VVTi Executive Business

Interesse in deze Toyota RAV4? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota RAV4

• D-label

Onderscheidende opties van deze Toyota RAV4

• Audio-navigatie full map + hard disk

• Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
  • Hoofdsteunen actief
  • Lederen versnellingspook
  • Lendesteunen (verstelbaar)

• Elektronisch Sper Differentieel

Een keurige auto, dat is deze Toyota RAV4, die 73231 kilometer heeft gelopen. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen en elektrisch inklapbare buitenspiegels. In deze auto beschikt u natuurlijk over een navigatiesysteem met harde schijf. Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit, u bedient dit veilig via het stuurwiel. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Toyota is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Deze auto is voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel. De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Zoals u mag verwachten van deze Toyota RAV4 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?

We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?

• tot 4 september 2020

Deze Toyota RAV4 heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota RAV4 staat bij

Interesse in deze Toyota RAV4? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar