Toyota RAV4

• Elektronisch Sper Differentieel

• Hoofdsteunen actief
  • Lederen versnellingspook

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Toyota RAV4. Het is een auto van het bouwjaar 2011, hij heeft 120050 kilometer op de teller staan. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Verder is de Toyota uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen en elektrisch inklapbare buitenspiegels. Zonder uw ogen van de weg te halen bedient u de radio met de audiobediening op het stuurwiel. Van A naar B zonder omwegen: altijd uw eigen navigatiesysteem aan boord! Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Toyota is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Zoals u mag verwachten van deze Toyota RAV4 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Toyota, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

• tot 28 februari 2021

Deze Toyota RAV4 heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota RAV4 staat bij

Interesse in deze Toyota RAV4? Bel: 033-2453700