Toyota RAV4

• Dakrails
  • Stootlijsten zwart

• Hoofdsteunen actief

Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Toyota RAV4. Deze Toyota RAV4 is door ons nieuw geleverd en door ons onderhouden. De Toyota RAV4 komt uit het bouwjaar 2011 en heeft 139038 kilometer gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. In deze Toyota profiteert u onder andere ook van: aluminium dakrailing, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels. Met de aanwezige airconditioning bepaalt u zelf het binnenklimaat. Deze Toyota is voorzien van verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. In de Toyota RAV4 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 499 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Indien u interesse heeft in deze Toyota, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

• tot 16 april 2021

Deze Toyota RAV4 heeft 6 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota RAV4 staat bij

Interesse in deze Toyota RAV4? Bel: 033-2453700