Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota RAV4

2.0 Style 4WD met trekhaak

Interesse in deze Toyota RAV4? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota RAV4

• D-label

Onderscheidende opties van deze Toyota RAV4

• Elektrisch bedienbare achterklep

• Autotelefoon voorbereiding

• Lederen stuurwiel en versnellingspook
  • Stoelverwarming

De veelzijdigheid straalt van deze Toyota RAV4 af, met zijn vijf deuren en vijf zitplaatsen. Hij is van het bouwjaar 2015, is dealeronderhouden en op de teller staat 99871 kilometer. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. Bij de uitrusting van deze Toyota horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin. Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Toyota zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. U bent in deze Toyota ook voorzien van lederen stuur en versnellingspook en automatisch dimmende binnenspiegel. De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.

• tot 13 mei 2021

Deze Toyota RAV4 heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota RAV4 staat bij

Interesse in deze Toyota RAV4? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar