Toyota RAV4

• Lederen stuurwiel en versnellingspook

• koplampreiniging
  • bi-xenon koplampen

Een mooie, praktische auto voor het hele gezin, deze dealeronderhouden Toyota RAV4 uit 2013 heeft 69003 kilometer gelopen. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. Lederen bekleding is in deze rijk uitgeruste auto ook aanwezig. Hoe koud het buiten ook is, de stoelverwarming geeft u meteen een behaaglijk gevoel. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. In deze Toyota profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin. Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Met de routebegeleiding van het full map navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Het luxeniveau in deze Toyota is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. . Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.

BOVAG Afleverbeurt

De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).

BOVAG 40-puntencheck

.

Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.

Deze Toyota RAV4 heeft 12 maanden BOVAG garantie.

Deze Toyota RAV4 staat bij

Interesse in deze Toyota RAV4? Bel: 033-2453700