Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota RAV4

2.0 Dynamic 4WD automaat met trekhaak

Interesse in deze Toyota RAV4? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota RAV4

• C-label

Onderscheidende opties van deze Toyota RAV4

• Autotelefoon voorbereiding

• Lederen stuurwiel en versnellingspook

Hij is sportief en avontuurlijk, maar hij brengt u ook met het grootste gemak door druk verkeer. De Toyota RAV4 die we hier hebben, is dealeronderhouden en heeft 51319 kilometer gelopen, het bouwjaar is 2013. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin. Met de audiobediening op het stuur bedient u het audiosysteem zonder uw ogen van de weg te halen. Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Toyota zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. En deze auto heeft ook lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting. De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. In de Toyota RAV4 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.

Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.

• tot 1 augustus 2021

Deze Toyota RAV4 heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota RAV4 staat bij

Interesse in deze Toyota RAV4? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar