Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

• Voorstoelen verwarmd
  • Lederen stuurwiel en versnellingspook

• Luxury Pack

Bij het ontwerpen van de Toyota RAV4 stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze RAV4 is van het bouwjaar 2005, hij heeft 134177 kilometer gelopen. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. De lederen bekleding geeft het interieur een hoogwaardige uitstraling. Er is een rijke uitrusting aanwezig in deze auto, waar onder meer ook stoelverwarming bij hoort. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, bullbar, sidebars, aluminium dakrailing, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Deze auto is voorzien van lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Toyota, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker.

• tot 16 augustus 2020

Deze Toyota RAV4 heeft 6 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota RAV4 staat bij

Interesse in deze Toyota RAV4? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar