Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota RAV4

2.0-16V VVT-i Luna 3deurs met airco en lichtmetalen velgen

Interesse in deze Toyota RAV4? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota RAV4

• Handgeschakeld
  • Aantal versnellingen:
  • 5-versnellingen

• F-label

Onderscheidende opties van deze Toyota RAV4

• Buitenspiegels verwarmbaar
  • Bumpers in carrosseriekleur
  • Getint glas

• Audioinstallatie met cd-speler

• Achterstoelen uitneembaar
  • Boordcomputer
  • Lederen stuurwiel en versnellingspook

Innovatief design, doordachte techniek en een hoog kwaliteitsniveau zijn typische kenmerken van de Japanse automerken. Dat is te merken aan deze Toyota RAV4, een auto uit 2004 die 154414 kilometer heeft gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. Verder is de Toyota uitgerust met: aluminium dakrailing, getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels. En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.

U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.

• tot 23 april 2021

Deze Toyota RAV4 heeft 6 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota RAV4 staat bij

Interesse in deze Toyota RAV4? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar