Op zoek naar uw favoriete auto?
Bij Oto Nijkerk staat hij klaar!
Welkom bij Oto Nijkerk

Toyota Prius

Wagon 1.8 Dynamic Business Limited

Interesse in deze Toyota Prius? Bel: 033-2453700

Over deze Toyota Prius

Onderscheidende opties van deze Toyota Prius

• Buitensp.elektr.verstel-verwarmb.+inklapbaar
  • LED koplampen
  • Parkeer assistent
  • Getint warmtewerend glas
  • Panoramadak

• Audio installatie premium

• Hoofdsteunen actief
  • Lendesteunen (verstelbaar)

• Autonomous Emergency Braking

Volop ruimte voor uw gezin in deze dealeronderhouden Toyota Prius Wagon. Hij is uit 2013 en er staat 141855 kilometer op de teller. Ook in de winter en als het koud is, hebt u het snel weer warm dankzij de stoelverwarming in deze auto. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het premium audiosysteem en het full map navigatiesysteem. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. De electronic climate control zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Het luxeniveau in deze Toyota is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken en de adaptive cruise control helpt u om afstand te bewaren van het verkeer voor u. En deze auto heeft ook head-up display, lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel als standaard uitrusting. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Met voorzieningen als autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, bent u altijd veilig onderweg. Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof. Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.

Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.

• tot 18 december 2021

Deze Toyota Prius heeft 12 maanden BOVAG garantie.

• Onderhoudsboekjes:
  • Dealer onderhouden
  • Airco werkend:
  • Servicebeurt

Distributieriem

Deze Toyota Prius staat bij

Interesse in deze Toyota Prius? Bel: 033-2453700

Ontdek de voordelen van Oto Nijkerk
Oto Nijkerk staat voor u klaar